2024 Hyundai Santa Cruz, Güçlü Görünümlü XRT Donanımıyla Geliyor

2024 Hyundai Santa Cruz için detaylar açıklandı. Güçlü görünümlü yeni bir XRT donanımı, eski SEL Premium donanımının yerini alacak şekilde modele katıldı. Yeni donanım dışında, yeni yıla yönelik değişiklikler minimal olup Hyundai, birkaç standart özelliği güncelledi. Hyundai Santa Cruz'un üçüncü model yılında, yeni bir donanım seviyesi geliyor. 2024 Santa Cruz serisinde, eski SEL Premium donanımının yerine geçecek olan sağlam görünümlü bir donanım olan XRT bulunuyor. Bu küçük pikap, Tucson, Palisade ve Santa Fe modellerine de bu versiyonu ekliyor.

Maceraya odaklanan XRT donanımı size neler sunuyor? Yeni donanım seçeneği, yeni çamurluk genişletmeleri, alt kapı süslemeleri, yan basamaklar ve yük rayları gibi özellikleri içeriyor. Ayrıca, jantlar için özel XRT logolu turuncu merkez kapakları da bulunuyor. Kamuflaj aynalar ve kapı kolları ile arka kapıda yer alan özel XRT amblemleri, araçtaki diğer değişiklikleri tamamlıyor.

XRT iç mekanda siyah kumaş koltuklar, otomatik kararan iç dikiz aynası, adaptif cruise control ve direksiyon simidi ile vites topuzu kısmında deri malzemeler sunuyor.

2024 Santa Cruz serisi için diğer değişiklikler minimum seviyede tutulmuş. Güç, aynı şekilde doğal emişli 2.5 litrelik dört silindirli motordan gelmekte ve 191 beygir gücü ile 181 pound-fit tork üretiyor ya da XRT modelinde standart olarak sunulan 2.5 litrelik turboşarjlı dört silindirli motordan gelerek 281 beygir gücü ve 311 pound-fit tork üretmektedir. Her iki motor da sekiz ileri otomatik şanzıman kullanıyor, ancak turbo versiyonu çift kavramalı şanzıman kullanırken, doğal emişli motor standart bir tork konvertörlü otomatik şanzımanla donatılmıştır.

2024 için bazı standart özellikler güncellenmiştir. LED farlar artık tüm 2024 Santa Cruz modellerinde standart olarak sunulmakta olup, şerit tutma asistanı ve kör nokta uyarı için direksiyon simidi haptik geri bildirim özelliği bulunmaktadır. Çift bölgeli otomatik iklim kontrolü ve otomatik sis giderici, SEL donanımında artık standart olarak sunulmaktadır, 10.3 inçlik merkezi dokunmatik ekran ise Activity Paketi donanımlı SEL modelleriyle birlikte sunulmaktadır.

2024 Santa Cruz'un baz modeli 27.985 dolarlık fiyatla başlarken, Limited modeli için fiyat 42.405 dolara kadar çıkmaktadır. Yeni XRT modelinin fiyatı ise 41.185 dolardan başlamaktadır.

Sammax Oto

Copyright © 2024 | Sammax Oto | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım