2024 RANGE ROVER'A ULTRA LÜKS $370K DEĞERİNDEKİ CARMEL EDİTİON, DAHA SEÇKİN BİR HAVA KATIYOR.

Land Rover, 2024 Range Rover'un özel bir sürümü olan Carmel Edition'ı tanıttı. Bu özel versiyon, sadece yedi adet üretilecek şekilde tasarlandı. Araba, özel bir beyaz dış kaplama ile donatıldı ve iç mekanında taba ve bordo renkli deri detaylar ile seramik süslemeler bulunuyor. Carmel Edition, 371.475 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor.

Zaten 200.000 doların üzerinde fiyatlarıyla ve geniş bir özelleştirme seçeneği sunan $200,000+'lık SV modelleri ile lüks ve özel bir statüye sahip olan Range Rover SUV'ları, bu yeni Carmel Edition ile daha da ötesine geçiyor. Monterey Araba Haftası 2023'te tanıtılan bu yeni versiyon, sadece yedi adet üretilecek şekilde tasarlandı ve fiyatı 371.475 dolar. Bu özel araçlar, California'daki Range Rover House deneyimine davet edilen kişiler için özel olarak üretilecek.

Carmel Edition, 606 beygir gücündeki çift turbolu 4.4 litrelik V-8 motoruyla üst düzey uzun dingil mesafeli SV modeline dayanıyor. Özel dış ve iç tasarım detayları oldukça incelikli bir şekilde tasarlanmış durumda. SV Bespoke Special Effect Gloss beyaz boya ile kaplanmış olan aracın 23 inç jantları beyaz detaylar içeriyor. İç mekanda, katlanabilir bir masa ve buzdolabı bulunan dört koltuklu bir düzen bulunuyor. Kabin Perlino ve Deep Garnet derilerle kaplanmış durumda. Ayrıca Cream Ash Burr kaplama, beyaz seramik detaylar, Pearl Oyster vurgular, özel numaralandırılmış minderler ve kapı eşiklerinde "seven of seven" yazısı bulunuyor.

Standart 235.475 dolarlık Range Rover SV modeline kıyasla Carmel Edition için ödenen ekstra ücret karşılığında, bu şanslı yedi alıcıya Titleist golf sopaları gibi hediyeler sunulacak. Land Rover ayrıca bu özel araçların satışından elde edilen gelirin bir kısmını Monterey Körfezi Ulusal Deniz Koruma Alanı'na bağışlayacak.

Sammax Oto

Copyright © 2024 | Sammax Oto | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım